Президентът на UFC Дана Уайт каза пред медии, че Александър

...
Президентът на UFC Дана Уайт каза пред медии, че Александър
Коментари Харесай

Уайт потвърди, че разговаря с Густафсон относно завръщането му в UFC

Президентът на UFC Дана Уайт сподели пред медии, че Александър Густафсон в действителност възнамерява да направи отдръпването си от спорта кратковременно. Густафсон за последно бе в Октагона през юни. Той бе надвит от Антъни Смит посредством събмишън в четвъртия рунд на борбата. Това беше първият път от октомври 2015 година насам, в който Густафсон претърпя две следващи загуби в клетката. След сложния дуел той разгласи отдръпването си пред феновете в залата.

Скоро след отдръпването си Густафсон призна пред кореспонденти, че тръпката да се състезава още веднъж го е настигнала.

„ Усещането пристигна много бързо. Бях си у дома единствено няколко дни и към този момент ме сърбяха ръцете. Исках да се върна и да упражнявам. Аз съм към 108-110 кг. В момента съм в тежка категория “, пошегува се шведът. „ Прекарвам си ужасно със фамилията и приятелите си. Изминаха два чудесни месеца и половина. "

В тирада пред кореспонденти по време на конференцията за UFC 244, шефът на UFC удостовери, че диалозите с Густафсон по отношение на завръщане са в ход. "

Определено приказваме с него и той сигурно желае още веднъж да се бие. " безапелационен бе Уайт.

При привидното неизбежното завръщане на Александър Густафсон, има ли войник, против който бихте желали да видите шведа, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР