Президентът на УЕФА Александър Чеферин e изключително доволен от решението

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин e изключително доволен от решението
Коментари Харесай

Чеферин: Английските клубове се завърнаха там, където трябва да са

Президентът на УЕФА Александър Чеферин e извънредно удовлетворен от решението на шестте британски клуба да изоставен Суперлигата. Във вторник вечер в рамките единствено на няколко часа " Манчестър Сити ", " Челси ", " Ливърпул ", " Арсенал ", " Тотнъм " и " Манчестър Юнайтед " оповестиха, че се отдръпват от новия шампионат.

През последните два дни клубовете бяха подложени на голям натист от почитатели, експерти и политици на Острова, а УЕФА ги заплаши с големи санкции.
Снимка: Reuters
" Вчера споделих, че е възхитително да си признаеш, когато си направил неточност, а тези клубове направиха голяма неточност. Сега обаче те се завърнаха там, където би трябвало да са. Знам, че те могат да предложат доста освен на шампионатите, които организираме ние, само че и на целия европейски футбол. Важното в този момент е да продължим напред, да възстановим единството, на което играта се радваше преди този момент, и да продължим дружно напред ", съобщи президентът на УЕФА.

Междувременно в свое мнение от Суперлигата подчертаха, че проектът за промяна в европейския футбол и възможното основаване на нов шампионат ще бъде преосмислен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР