Президентът на турския футболен клуб Анкарагюджю Фарук Коджа е ударил

...
Президентът на турския футболен клуб Анкарагюджю Фарук Коджа е ударил
Коментари Харесай

Босът на Анкарагюджю обясни защо е ударил съдията

Президентът на турския футболен клуб Анкарагюджю Фарук Коджа е блъснал съдията Халил Умут Мелер след дуела с Ризеспор поради негови неправилни отсъждания по време на мача, изясни той за " Сабах Спор ".

По-рано през днешния ден Коджа и още двама обвинени в нападението против рефера на мача от турското състезание сред Анкарагюджю и Ризеспор бяха задържани.

" Този случай стана поради неправилни решения на рефера и провокативно държание. Целта ми беше да отвръщам словесно на дейностите му и да го заплюя в лицето. Ударих рефера в лицето, само че това не докара до строшаване. След моя удар  съдията заставам към 5-10 секунди и по-късно падна на земята ", разяснява Коджа.

Президентът на Анкарагюджу удари в лицето съдията Халил Умут Мелер в края на домакинския дуел от Суперлигата против Ризеспор. Коджа влезе на терена и налетя на рефера, когато свири последният съдийски сигнал, откакто Ризеспор означи изравнителен гол в 97-ата минута при равенството 1:1 на стадион " Еряман " нощес. Феновете на Анкарагюджю нахлуха на терена след мача и Мелер е бил ритан от тях, когато паднал на тревата.

Турският президент Реджеп Ердоган осъди остро случая в Анкара.

" Осъждам нападението против съдията Халил Умут Мелер след мача Анкарагюджю 0 Ризеспор и му поисквам бързо възобновяване. Спортът значи мир и приятелство. Той е несъответстващ с насилието. Няма да толерираме насилието в турския спорт ", сподели Ердоган.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР