Президентът на софийската Славия Венцеслав Стефанов подхвана темата за държавата

...
Президентът на софийската Славия Венцеслав Стефанов подхвана темата за държавата
Коментари Харесай

Венци Стефанов към северномакедонците: Тези шматки, дето се правят на големи патриоти, да знаят, че Северна Македония е Югозападна България!

Президентът на софийската Славия Венцеслав Стефанов подхвана тематиката за страната Република Северна Македония по отношение на равния 1:1 на нашите с югозападните съседи в Разград.

„ Моето родословие е от Битоля, само че аз не съм македонец, аз съм българин! Тези шматки, дето се вършат на огромни патриоти, да знаят, че Северна Македония е Югозападна България “, сподели пред „ Спортал “ бате Венци, който северномакедонски национали си разрешиха да наскърбяват на „ хипопотам “ преди мача.

„ Казвам си истината, дреме ми на шапката. Знам къде е била столицата на цар Самуил и знам, че Северна Македония е Югозападна България.

Както споделих, потеклото ми е от Битоля, само че там не стъпвам! Преди години веднъж отидох да си видя родата, почнаха да ме стопират и да ме ревизират дали не съм разузнавач. Представяте ли си защо лудост приказваме ", описа Венцеслав Стефанов.

Той разяснява, че френският рефер е ощетил нашите във вчерашния мач с РСМ в Разград. Пиняр не отсъди фаул против Десподов от много рискова позиция, а откакто свири дузпа за България за игра с ръка, той я анулира след обзор на обстановката с ВАР.
"На моменти тимът на Северна Македония беше по-нападателният, с повече хъс, само че в случай че бяха отсъдени две нарушавания, резултатът щеше да бъде в интерес на България. Реално пред нашата врата нямаше съществени голови рискове.

Съдията несъмнено им оказа помощ - несъмнено. Дузпата за мен е стопроцентова! Ударът беше по посока на вратата и такива измислени работи като прилепнала ръка - цялостни нелепости и простотии! Прилепнала е различен път. Като цяло оценката ми за нашите е позитивна.”/Telegraph.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР