Президентът на Славия - Венци Стефанов, изрази бурно недоволство от

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, изрази бурно недоволство от
Коментари Харесай

Венци Стефанов избухна: Съдията на мача с ЦСКА ни отряза главата с тъпия нож

Президентът на Славия - Венци Стефанов, изрази бурно неодобрение от отсъджанията на основния арбитър Драгомир Драганов по време на вчерашния мач с ЦСКА. Шефът на " белите " съобщи пред GONG.BG, че реферът е отрязал главата на неговия тим за цели два мача. Той попита дали арбитърът е извършил някаква поръчка, или просто оказва помощ по благосклонности.

" Смятам, че всички видяха през вчерашния ден какво се случи. Този арбитър Драганов ни отряза главата с тъпия нож. Не мога да схвана какво е това нещо. Защо не подвигна жълт картон на някой различен футболист, а навръх Карабельов? Това му е пети жълт картон и по тази причина ще пропусне идващия ни дуел, който е с Черно море. Всички видяха дали има картон. Нашият футболист взе чисто топката, а в този момент няма да играе. Няма ли други съдии, а ни пратиха подобен от Варна?

Това някаква поръчка ли беше, или просто съдията оказва помощ по благосклонности? Изгони Шоколаров и ни " удари " по време на мача с ЦСКА, и безусловно несправедливо ни лишава от присъединяване на Карабельов. Това са двама съществени играчи. Какво е това нещо? Нали реферите щяха да бъдат безпристрастни ", съобщи Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР