Президентът на Славия - Венци Стефанов, гостува в токшоуто на

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, гостува в токшоуто на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Няма кой да спре Лудогорец, футболът не е за Спас Русев, а Ганчев хвърли 8 млн. в канала

Президентът на Славия - Венци Стефанов, гостува в токшоуто на Sportal.bg “От дузпа в тъч” . Босът на “белите” приказва по всички настоящи тематики в българския футбол. Стефанов съобщи, че Лудогорец е най-хубавият тим в България и на този няма кой да спре хегемонията на българския първенец.
Той добави още, че притежателят на Левски Спас Русев му е другар и е много образован човек, само че мястото му не е във футбола. Членът на Изпълкома на БФС сподели още, че е склонен с Гриша Ганчев, че босът на ЦСКА-София е хвърлил осем милиона лв. в канала. Стефанов изрази мнение, че в случай че е бил на мястото на ръководителите на ЦСКА, е щял да започва присъединяване на чисто в четвърта дивизия.
“Лудогорец е най-хубавият тим в България и по тази причина считам, че няма кой да спре хегемонията на този клуб. Левски може да го стори, само че първо би трябвало да направи много промени. Какво като в някои мачове буксуват? И Реал Мадрид буксуват. Не имам вяра някой различен притежател да може да обезпечи толкоз пари за селекция, колкото му бяха обезпечени на Методи Томанов през годините”, съобщи Стефанов.

“Спас Русев ми е другар. Той е предприемач и образован човек, само че като цяло футболът не е за него. На човек като Русев му би трябвало състезателен директор”, добави босът на “белите”.

“Съгласен съм с Гриша Ганчев, че е хвърлил осем милиона лв. в канала. Ганчев не е отговорен за нищо. Той просто заплаща задълженията на други хора. Ако бях на негово място, нямаше да платя. Тези пари можеше да се влагат в стадиона или подготвителната база. Трябва да се види за какво се позволи ЦСКА да натрупа тези големи задължения. Да се потърси отговорност на тези хора. Ако бях аз, щях да извадя тима в четвърта дивизия и клубът да тръгне на чисто, без никакви отговорности. Тогава нямаше да се стига до сходни неща и напрежение”, показа още членът на Изпълкома на БФС.
Накрая Стефанов разкри, че има огромна възможност Славия да се завърне в личния си дом за домакинския мач с ЦСКА-София.

“От компанията, която се занимава с ремонтните действия, ни увериха, че осветлението ще е готово напълно скоро. Надявам се до мача с ЦСКА всичко да е готово и за посрещнем “червените” на нашия стадион. Скоро ще стартираме да водим занимания на централния терен, с цел да може да сменим тревната настилка на помощното игрище. Иска ми се да създадем още един терен с изкуствена настилка, на който да се готвят нашите деца”, приключи Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР