Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Топспорт, че времето

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Топспорт, че времето
Коментари Харесай

Венци: Времето на Боби очевидно свърши

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи пред " Топспорт ", че времето на Борислав Михайлов като началник на БФС " явно е свършило ".

Ето какво сподели той пред нашата медия за митингите:

" Това не беше кротичък митинг. Убеден съм, че служителите на реда нямаше да употребят мощ, в случай че не беше належащо. За страдание доста години се търпяха всички тези неща, тези издевателства и в този момент се стигна до тази обстановка.

Че Боби Михайлов има недостатъци - има! Но всичко би трябвало да стане по цивилиазонен метод. Не с принуждение. Аз съм за ред и дисциплинираност в страната.

Наследството на Боби е пагубно, той трябваше да излезе пред всички и да каже: " Хора, това е по този начин, това е по този начин, това е по този начин ". Аз не поддържам и Бербатов. Това би трябвало да е ясно. Авторитетът на българския футбол отиде на кино.

Аз съм на 74 години и съм видял доста митинги. Никой не може да ме убеди, че полицията е провокирала този безпорядък.Лечков и Костадинов са дали доста на българския футбол. Аз съм му споделил грешките на Михайлов, само че ме заболя устата да дублирам. Българският футбол би трябвало да принадлежи на българите. В тимовете би трябвало да има минимум 6 българи, които да играят, само че те не го направиха това нещо. Не мога да ви кажа заради какви ползи.

Какво би трябвало да последва в този момент? Боби Михайлов очевидно няма да е президент на футболния съюз. Ще има нови избори. Но... би трябвало да има ред в страната. В това съм безапелационен. ", сподели още Стефанов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР