Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че няма намерение да

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че няма намерение да
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Бих участвал в новото ръководство на БФС, но само ако е съставено от принципни хора

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че няма желание да влиза в новия Изпълком на БФС, съобщи кореспондент на БГНЕС. Стефанов обаче си остави „ малка врата ” при положение, че новото управление е формирано от „ кардинални хора ”.

„ Бих взел участие следователно, само че като какъв не знам. Аз съм към този момент доста остарял човек. Мога да оказвам помощ и извън, само че на този, който желае да се учи. Новото управление би трябвало да работи с страната и се надявам да вземе ограничения за задграничните играчи, които идват. Имаме доста положителни деца. Нека да има чужденци, само че класни, които да вдигнат равнището “, сподели Стефанов на конференция в пресклуб „ България ”.

70-годишният предприемач също по този начин се разгласи срещу въвеждането на системата за видеонаблюдения (ВАР) у нас. Според него тя е подобаваща за игра като тениса, само че не и за футбола. „ Нека оставим футбола да си бъде футбол. Съдиите при всички случаи ще бъркат, само че когато е човешка неточност, то се вижда “.

Президентът на Славия разяснява и проблема с президента на БФС и по негови думи Йордан Лечков не е подобаващ, тъй като не е долюбван и от футболистите. „ Данчо налива масло в огъня, което не е належащо нито за хората във футболния съюз, нито на самото състезание. Когато има безредие, даже добре структурираните неща се скапват. Касабов е много по-уравновесен човек. Не е човек на крайностите. Данчо даже самите футболисти не го долюбват, което е обществена загадка ”, изясни Стефанов.

Той сподели, че има поради двама претенденти, които съгласно него са подобаващи за президент на БФС, само че към момента не желае да разкрива имената им „ за тяхно положително ”. „ Имам претендент. Имам претендент, който да бъде и като изпълнителен шеф. Ако в този момент ги кажа, до юни месец ще им разгоните семейството. И двамата са доста правилни, мъжки, футболни хора. Честни с достолепие. Знаят езици “, сподели единствено Стефанов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР