Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се хвърли в защита на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се хвърли в защита на
Коментари Харесай

Стефанов се хвърли в защита на Кабаков

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се хвърли в отбрана на съдията Георги Кабаков.

„ Искат да съсипят Кабаков, а той е най-хубавият арбитър в България. Дори хората, които правят оценка съдиите, оцениха работата на Кабаков като слаба. Аз, като татко, дядо и елементарен човек, мога да ви кажа, че този човек избави мача. Да, трябваше да изгони Барт, само че в случай че не бяха някои взаимни отстъпки, мачът нямаше да приключи. Представете си тези 15-20 хиляди, които бяха на стадиона, в случай че бяха влезнали, какво щеше да се случи на делегата, писал ниска оценка на съдията “, разяснява Стефанов.

„ Надали имаше различен арбитър, който можеше да изкара този мач. Копията бяха ориентирани на живот и гибел. Лудогорец има треньор за симулации. Падат все едно си ги разстрелял с 45-ти диаметър, а след това ритат като кочове”, добави президентът на Славия.

Венцеслав Стефанов по-късно продължи с хвалебствени думи по адрес на ЦСКА. Според него, „ алените “ бият Лудогорец където ги заловен и това щяло да продължи и в идващите мачове.

След това Венцеслав Стефанов съобщи, че Лудогорец е най-силният тим в България, само че не трябвало да натиска съдиите.

“Бата не им оказа помощ в Европа. Видяхте, че германците им описаха играта. И то с юношите”, сподели Стефанов във връзка на мачовете сред Лудогорец и Хофенхайм.

"Гарантирам, че не натискаме съдиите. Обвиняваха ни, че играем "черно " тото ". Сега какво играем, "оранжево " тото ли ", сподели още Венцелсав Стефанов./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР