Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на треньора на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на треньора на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Левски е постигал най-големите си успехи, когато основното ядро на отбора е било от българи

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява думите на треньора на Левски - Георги Тодоров. На конференцията на " сините " преди дуела с " белите " той съобщи, че политиката на Славия е вярна.
 Тодоров: С всеки мач понижаваме, не мога да си обясня по какъв начин е позволено Михайлов да е в това положение (видео) " Вижте, ние не сме измислили топлата вода. Ако не даваме късмет на младите български момчета по какъв начин ще се развият? Само по този метод може след време да имаме футболисти като тази, които реализираха огромни триумфи с националния тим ", съобщи шефът на " белите " пред " Гонг ".

" Няма метод Левски да има триумфи на момента, в случай че залага единствено на млади български футболисти. Първо би трябвало да ги откри и да работи с тях 2-3 години. След това вероятно ще бере плодовете на своя труд. В тима е нужно да има и няколко опитни играчи. Георги Тодоров е остаряла лисица и знае какво да направи.
Работил е и със остарели, и млади състезатели. Левски е реализирал най-големите си триумфи, когато главното ядро на тима е било от българи и момчета от школата. Така беше, когато играха в групите на Шампионската лига. Имаха единствено няколко чужденци, само че качествени.
 Пресконференция на Венцеслав Стефанов @@@
Ако дадат късмет на техните си момчета, след време ще им се отблагодарят. Пуснеш ли го един младеж да играе, самочувствието и желанието му се покачват, и той е подготвен на всичко в името на клуба. Няма да загатвам имена, само че има няколко момчета в Левски, които са лимитирани, само че се показват на не неприятно равнище. Все отново не всеки футболист има шанса да играе в Левски ", приключи Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР