Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази остро недоволство срещу случващото

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази остро недоволство срещу случващото
Коментари Харесай

Венци Стефанов беснее: Писна ми! Докога!? Ще ни свири приятел на Илиан Илиев

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази остро неодобрение против протичащото се в българското съдийство. Босът на " белите " направи изявление пред Sportal.bg, с което се обърна към шефа на съдиите Виктор Кашай. Припомняме, че след последния мач на славистите Стефанов върна лентата към мача с ЦСКА - София, а от Локомотив (София) оповестиха, че ще подадат тъжба против арбитъра Владимир Вълков поради изгонването на Божидар Кацаров против " белите ".

" Искам да попитам докога преди мач с Черно море ще ни пращат варненски съдии?! Въпросът ми е ориентиран към Кашай. Писна ми! Казвам го. Сега против Пирин ще ни свири един от приятелите на Илиан Илиев. На какво наподобява това? Докога?! Защо дават мача на Красен Георгиев от Варна? Колко картона ще получим в този момент в Благоевград?

Казах го и оня ден, че преди мача с ЦСКА ме " нарисуваха " сътрудниците. Не желая още веднъж да ме " рисуват ", не желая да се повтарят тези работи. Срещу ЦСКА, против Лудогорец - насмешка! Да споделям ли по какъв начин ни свири Драго Драганов?! Международни съдии подвигат табелите, а ни пращат всякакви локални реферчета да ни " рисуват ".

Варненец ще се изявява в Благоевград, а след това играем с Черно море. То тъй като Варна и Благоевград са на една разходка разстояние. Това е безсрамие към този момент ", ядоса се Венцеслав Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР