Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изгледа равенството (2:2) между юношите

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изгледа равенството (2:2) между юношите
Коментари Харесай

Стефанов: Предпочитам нашите деца да имат шанс, в Панатинайкос играят хора, струващи 10 млн.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изгледа равенството (2:2) сред юношите на “белите ” и Панатинайкос в среща-реванш от квалификациите на Шампионска лига. Българският отбор отпадна от конкуренцията след проваляне с 0:8 в първия мач.
 Славия приключи наедно вкъщи с Панатинайкос в младежката Шампионска лига Славия приключи наедно вкъщи с Панатинайкос в младежката Шампионска лига
“По-добре от Атина. Видяха се много пукнатини, много пропуски, само че по този начин е при младите. В този тим на Панатинайкос играят хора, струващи 10 милиона - един национал на Египет, различен - на Албания. А нашите момчета ги виждате. Това са нашите деца, израснали в Славия. Независимо от резултатите, ще продължа да давам късмет на тях, а не на всякакви чужденци. Колкото и да коства, какъвто и да е.

Предпочитам нашите деца да са тези, които ще имат късмет. Не е значимо дали аз виждам играчи за първия тим, а какво треньорите виждат. Но съм уверен, че има. Скоро ще видите. Едно от тези момчета към този момент играе в Барселона ”, сподели Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР