Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите по повод

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите по повод
Коментари Харесай

Венци Стефанов за ексцесиите: Държавата трябва да накаже тези наркомани! Полицията стои, пуши цигари и гледа сеир

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред медиите във връзка годишнината на „ белия ” отбор, както и визитата му в Барселона. През тази седмица клубът от „ Овча купел ” навърши 110 години, а преди няколко дни Стефанов посети Барселона, където се подвизава гения на Славия Мартин Георгиев. Босът разяснява и ексцесиите по време на мача с ЦСКА - София.

Направихме непретенциозно празненство с ветераните, футболистите и треньорите. При Славия няма изненади, които да утежняват атмосферата. 

" Хората одобряват Мартин доста задушевно и с доста огромни очаквания. Много добре се отнасят към него и той дава отговор с положителни игри. Държах да отида да видя с очите си защо става въпрос. Оказа се, че всички са положителни и учтиви. Доволни са в Барселона от играта му, израстването му и адаптацията. Казват, че той е една от огромните им очаквания. Той може да бъде следващият млад футболист на Славия, който играе в европейските клубове. Това е един от нашите цели – да сътворяваме млади футболисти, които да се утвърждават в нашия футбол и по-късно а пробият в Европа. Ако няма млади футболисти, които да порастват в отборите… В тима на ЦСКА имаше един българин. Вчера гледах един мач, в който имаше трима-четирима българи. По този метод няма късмет да създадем народен тим, който да е най-малко на средноевропейско равнище. Оставям настрани базата, която е наложителна. Далеч съм от мисълта, че можем да се мерим с Барселона. И в фантазиите си не съм си представял, че може да има такова нещо. Радвам се, че Мартин се приспособява по този начин добре. 
Вчера приключи шампионатът в Швейцария. Нашите младежи до 19 години имат една победа, една загуба и един еднакъв. Загубата е нещастна от Аталанта. Номер едно на този камп още веднъж е българин. Много скоро може и различен млад играч да поеме към Европа. Само персоналните упоритости и егоизмът на някои ръководители пречи на тези състезатели ". 

" Сигурно множеството от вас са ходили на игрища отвън България. Близки до нашия нрав са само Паризан – Цървена звезда, само че отвън стадион, а не на стадиона. В никакъв случай баските не са по-културни от българите, само че имат страна и имат закони, които се съблюдават. Полицията не би трябвало да се крие и да споделя стюардите да се оправят. Ако в този момент футболният съюз реши да накаже ЦСКА, една част от последователите ще каже „ Ето, те желаят да ни спрат за купата “. Има ги снимани и полицията може доста елементарно да ги откри кои са. Законът споделя – две години и санкция. Следващият мач ще са пеперудки. Полицията стои, пуши цигари и гледа сеир. Не упреквам стюардите. Друго е, когато влезе полицията. Едно време като влезе полицията и като ги нашамарят, стартират да реват. Онзи умъртви две девойки и не си спомнял кой карал колата. Хасан Чинчири карал колата. Такива са законите в страната. Ако някой влезе у вас и го гръмнеш, трябвало оня първи да стреля и в случай че оживееш, тогава да отвърнеш. Когато имаме страна и здрава ръка, нещата ще се оправят. Не може да се дават 2 млн. лв. за някакво джендърско празненство. Аз за 2 млн. ще устоявам школата на Славия. В Унгария има игрища да ти падне шапката. Унгария е равна като тепсия и няма нищо. Ние имаме всичко – море, минерални бани, планина. Само нямаме някой, който да удари по масата. Този, който прекъсна уличната престъпност, той ще бъде министър председател до живот. Без значение по какъв начин се споделя ". 

" Аз от публиката на Левски бях отчаян по същия метод. Никога не съм предполагал, че почитателите на ЦСКА ще създадат това нещо. Никога не съм предполагал, че при тях има такива вандали. Защо трансферирате футболният съюз да ги санкционира? Държавата би трябвало да го направи и тя би трябвало да накаже тази група наркомани и идиоти. Едно време имаше да чукат камъни и след това излизат като пеперудки ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР