Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Венци Стефанов: На Гришата философи не му трябват

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg по отношение на трусовете след вчерашния мач сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, извоюван от отбора на Любослав Пенев с 4:2. Ел Голеадор обаче беше уволнен от Гриша Ганчев, който назначи Стойчо Младенов отпред на отбора от " Българска войска ". ЦСКА 1948 пък се раздели с Тодор Киселичков след провалянето.

" Аз споделих, че Гриша Ганчев още не е споделил последната си дума, само че никой не ме слуша. Е, нощес я сподели. Любо Пенев беше доста огромен футболист, шапка му смъквам. Като треньор обаче е на по-ниско равнище. Беше и притежател на ЦСКА по едно време, и там не го биваше доста, бързо съобщи щафетата. Сега чета, че Стойчо Младенов споделил, че всички цесекари трябвало да бъдат като пестник, да ударят по масата... Каква маса бе, Стойчо?! Трябва бачкане. На Гришата философи не му трябват. Стойчо преди време беше в Ловеч и знае по какъв начин са нещата. Лудогорец отново ще са първи, с класа са над другите. Трябва да станат някакви форсмажорни условия, с цел да не станат първенци.

Чудно ми е за какво ЦСКА 1948 взе Тодор Киселичков, само че те си знаят. Сега Ангел Стойков... Той е кадърно момче, интелигентно момче, работливо. Не знам обаче какви задания ще му спусне Цветомир Найденов. Дано Стойков не е следващият изхарчен треньор в ЦСКА 1948. Цецо и Гришата са доста твърдоглави, ха-ха. Олеле, боже... Ако някой мисли, че тези двамата могат да се обединят, значи има вяра в задгробния живот. Сериозни предприемачи са, не мога да кажа кой ще излезе победител в този спор.

Както споделих, не виждам кой може да бутне Лудогорец от върха. Това е истината. Както към този момент имах опцията да кажа, Левски ми направи прелестно усещане. Искам да похваля Живко Миланов. Той постоянно е бил мъжко момче и работи. Малко хора знаят, че Живко преди да стане футболист е бил герой. И това си проличава - не е глезльо. Никога не е парадирал, че е родственик на Боби Михайлов. Бачка момчето. Какво като Ники му е зет или какъвто там му се пада, Живко му сподели да смъква килограми, с цел да е в тима. И оня какво да прави - смъква ", съобщи босът на Славия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР