Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше сигурен, че Ивайло Чочев

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше сигурен, че Ивайло Чочев
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Славия не може да предложи на Чочев 20-30 хиляди лева заплата

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше сигурен, че Ивайло Чочев ще подпише с " белите ", само че той реши да се причисли към новака ФК ЦСКА 1948. Ето какво показа словоохотливия футболен началник пред " Тема Спорт ":

" Ние не можем да предложим на Чочев тези финансови условия, които му дават те. 20-30 хиляди лв. заплата... Това са доста пари. Фантастични числа. При нас няма късмет състезател да получава такива пари. Имахме кардинална сделка с него, тъй като той знае, че когато се възвърне и изиска да излезе отново на открито, няма да го спра. Докато там, като е подписал 2-3-годишен контракт, ще се преценява с техните условия. Всеки си прави сметката, той си знае за какво избра тях.

Крив мач. Първият им гол падна в неприятен миг, в края на полувремето. Рано ни се контузи главен състезател - Ради Кирилов, който постоянно взема решение мачовете ни. Просто не ни потегли играта. Има и такива дуели. Забравяме ги и гледаме напред. Няма лесни мачове.

Който мисли, че има такива - грубо се лъже. Янис Карабельов не беше в групата поради упования трансфер в чужбина. Ще забележим кой ще е тимът. Предполагам, че ще допълним групата с някой нов състезател. Ще извадим и момчета от школата ", показа още Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР