Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС

...
Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС
Коментари Харесай

Венци Стефанов за Любо Пенев: Не бих го направил дори домоуправител на вход

Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС Венцеслав Стефанов приказва за идния конгрес на родната футболна централа, както и за обстановката в българския футбол.

"Около един от претендентите е цялостно с крадливи адвокатчета. Само се чудят по какъв начин да приберат някой лев. Смешно е. У нас хората желаят повече да взимат от футбола, в сравнение с да дават ", съобщи Стефанов на конференция.

Той не пропусна да разяснява и Любослав Пенев, който е претендент за президент на БФС на идния на 16 февруари конгрес.

"Не бих го направил (Любослав Пенев) даже домоуправител на вход. Знам, че играе добре тенис, на футболен мач не съм го виждал. На стадион "Славия " идва единствено да играе тенис. На Царско село също играе тенис, индивидът си има специалисти ", сподели още босът на Славия.

Стефанов още веднъж изрази поддръжката си към актуалното управление на футболния съюз и към президента Борислав Михайлов.

"Той е единственият заслужен, който може да управлява БФС. Протестен избор ще има при всички случаи. Дали този избор ще бъде мощен, не знам. Сигурно и Михайлов си има недостатъци, само че имам вяра, че с времето и те ще се отстранят ", добави Стефанов.

На въпрос какъв брой гласа ще събере Любослав Пенев на изборите за президент на БФС, дългогодишният футболен началник отговори в закачлив звук: "38 гласа ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР