Президентът на САЩ се прибра в Белия дом от военната

...
Президентът на САЩ се прибра в Белия дом от военната
Коментари Харесай

Тръмп хвърли маската: По-добре съм, отколкото преди 20 години

 Президентът на Съединени американски щати се прибра в Белия дом от военната болница, където бе лекуван от COVID-19 в продължение на 3 дни, оповестиха международните организации. Макар лекарите да споделят, че още не се е оправил изцяло, Тръмп се появи без защитна маска във видеообръщение, отбелязва " Ройтерс ". Преди това той демонстративно смъкна маската, с цел да бъде сниман на работното си място, макар че към него имаше членове на екипа му.

Много от тях прочее към този момент са инфектирани. “Не се опасявайте от него (коронавируса). Ние ще го победим. Ние имаме най-хубавото здравно съоръжение, най-хубавите медикаменти - сподели Тръмп във видеопосланието. - Не му позволявайте да се разпорежда с живота ви, излизайте на открито, бъдете деликатни ".

Президентът акцентира, че в този момент се усеща по-добре, в сравнение с преди 20 година Безотговорното държание на американския водач, което мнозина дефинираха като невиждан нарцисизъм и неуважение към здравето на останалите хора, още веднъж стана обект на нападки, както и ненужната му къса разходка с кола по-рано, с цел да поздрави последователите си.

В Белия дом е квалифицирано особено изолирано помещение, в което Тръмп ще може да работи след завръщането си от болничното заведение, заяви Си Ен Ен. Президентът ще употребява работния кабинет на третия етаж, както и няколко пространства до офиса на лекуващия го доктор Шон Конли. Според доктора през последните 24 часа положението на президента непрестанно се усъвършенства - Тръмп към този момент няма респираторни недоволства, нивото на О2 в кръвта му е в нормата и не е имал висока температура от 72 часа.

Малко преди да напусне болничното заведение, Тръмп написа в Туитър, че скоро ще се върне в предизборната акция и има желание да взе участие в планувания за 15 октомври спор с претендента на демократите Джо Байдън. До президентските избори остава по-малко от месец. Байдън няколко пъти даде негативна проба на тест за ковид в последните дни и изрази подготвеност да взе участие в идващия спор, в случай че здравни специалисти потвърдят, че това ще е безвредно за него.

Доналд Туск, някогашният началник на Европейския съвет. който сега е водач на Европейската национална партия, иронизира видеопосланието на Тръмп. “Не се опасявайте от Коронавирус. Страхувайте се от цинични овластени хора, които популяризират неистини за него. Не позволявайте да преобладават живота ви ", написа той в Туитър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР