Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши Северна Корея с пълно

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши Северна Корея с пълно
Коментари Харесай

Донлад Тръмп заплаши Северна Корея с пълно унищожение

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши Северна Корея с цялостно заличаване, в случай че Пхенян заплаши страната. Той съобщи това в първата си тирада пред Общото заседание на Организация на обединените нации, предадоха международните организации.

Тръмп посочи, че Съединени американски щати няма да имат различен избор, в случай че бъдат принудени да пазят себе си или съдружниците си.
13
В речта си пред международната организация той дефинира оправянето със севернокорейската опасност като първостепенно световно предизвикателство. Президентът на Съединени американски щати съобщи още, че светът е изправен пред деструктувни закани от незаконни страни, терористи и екстремисти. "Престъпните страни освен поддържат терористи, само че и заплашват други страни с най-унищожителното оръжие, известно на човечеството, сподели Тръмп, имайки поради нуклеарните оръжия ".

Освен това американският президент прикани държавите-членки на Организация на обединените нации да засилят натиска върху Северна Корея да се откаже от нуклеарните си оръжия, съобщи Ройтерс.
13 13
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР