Президентът на САЩ Доналд Тръмп събира висши републиканци за двудневна

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп събира висши републиканци за двудневна
Коментари Харесай

Тръмп и висши републиканци чертаят стратегия за изборите през ноември

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп събира висши републиканци за двудневна среща, на която да обсъдят тактиката си за частичните избори през ноември и законодателните начинания за 2018-та година, написа организация " Ройтерс ".

На вота ще се гласоподава за всички 435 места в Камарата на представителите и 33 от сточленния Сенат. Сега републиканците имат нежно болшинство от 51 на 49 гласа в Сената и Тръмп, ръководителят на Камарата Пол Райън и водачът на болшинството в Сената Мич Макконъл ще обмислят по какъв начин да го запазят или усилят.

Тръмп реализира първата си огромна законодателна победа през декември, когато партията му съумя да прекара през Конгреса данъчна промяна, за която настояваше от дълго време. Следващите цели са промяна на обществената система и нова инфраструктурна политика, както и ново законодателство за имиграцията.

Висшият републиканец Джон Корнин съобщи, че срещата в Кемп Дейвид ще помогне на конргресмените и на администрацията да изяснят целите си. " Администрацията пристигна на власт, евентуално без да е сигурна, че ще завоюва изборите и бе малко изостанала във връзка с подготовката. Мисля, че в този момент към този момент са наясно, че този вид съгласуваност е значима, с цел да може да се реализира нещо ", сподели той, представен от организация " Ройтерс ".

Новите цели ще разрешат на ръководещите да сменят тематиката след излизането на книгата " Огън и гняв: В Белия дом на Тръмп ", в която някогашният пълководец на Тръмп Стивън Банън упрекна най-големия му наследник в изменничество поради срещата му с съветска адвокатка, която му дала обещание компрометираща информация за Хилъри Клинтън.

Говорителката на Тръмп Сара Сандърс назова книгата " цялостна небивалица " и прикани консервативния уебсайт Breitbart ( " Брайтбарт " ), управителен от Банън, да се раздели с него. Банън към този момент даде обещание, че ще води акция в отбрана на претенденти отвън обичайна политика.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (637)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР