Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува председателката на Камарата на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува председателката на Камарата на
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува Нанси Пелоси: Защо отиде във фризьорски салон въпреки COVID-19?

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, че е посетила фризьорски салон в Сан Франциско, където козметичните процедури на закрито са неразрешени поради коронавирусните ограничавания, както и за това, че не е носела защитна маска, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Самата Пелоси назова случилото се " капан ", тъй като собственичката на салона преди този момент ѝ споделила, че одобряват по един човек, въпреки и на закрито.

" Лудата Нанси Пелоси е разпердушинена, тъй като е предиздвикала фризьорски салон да отвори поради нея, до момента в който другите стоят затворени, и тъй като не е носела маска, а непрекъснато наставлява другите ", написа Тръмп в Туитър.

Собственичката на салона Ерика Кайъс, която твърди, че от шест месеца се бори да получи позволение да го отвори отначало, сподели за телевизия Фокс нюз, че един от фризьорите ѝ особено е отворил салона за Нанси Пелоси.

" Тя си мисли, че може да бъде призната в салона, когато никой различен не може и когато аз не мога да работя ", съобщи Кайъс.

" Поемам отговорността, че се доверих на това, което ми се сподели, от кварталния фризьорски салон, който навестявам от години. Оказва се, че това е било капан. Поемам отговорността, че съм позволила да ме заловен в капан ", съобщи председателката на следената от демократите долна камара на Конгреса на Съединени американски щати.

" Салонът предложи на Нанси Пелоси да пристигна в понеделник и ѝ сподели, че общинските управляващи му разрешават да приема по един клиент едновременно. Председателката съблюдава разпоредбите, както ѝ бяха разказани от това заведение ", съобщи заместник-началникът на нейната канцелария Дрю Хамил.

Той увери, че Пелоси " постоянно носи маска и съблюдава локалните нареждания за Ковид-19 ".

На въпрос на кореспондент за какво не е с маска на записа от наблюдателните камери в салона, Пелоси отвърна, че е било с преди малко измита коса, съобщи Асошиейтед прес.

" Току-що ми бяха измили косата. Не нося маска, до момента в който си мия косата. Вие носите ли? Иначе постоянно нося маска ", сподели Пелоси.

Адвокатът на фризьора, който обслужи председателката на Камарата на представителите, съобщи, че клиентът му е бил получил позволение от собственичката да одобри Пелоси за козметични процедури. По време на телефонния диалог със служителя си Кайъс отправила няколко остри коментара по адрес на председателката на долната камара на Конгреса, съобщи юрист Матю Солейманпур.

Той добави, че фотоси и друга информация демонстрират, че Кайъс е правила козметични услуги на закрито в салона си най-малко от април, без да носи маска, и че е насърчавала и " съвсем принуждавала свои чиновници " да идват на работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР