Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува провокативно видео в Twitter,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува провокативно видео в Twitter,
Коментари Харесай

След като се спаси от импийчмънт, Тръмп пусна подигравателно видео в Twitter

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласява провокативно видео в Twitter, с което се показва като американски държавен глава вечно.
Във видеото Тръмп приказва без тон, до момента в който на екрана се трансформират датите на четиригодишните мандати на бъдещите президенти: 2020, 2024, 2028 и така нататък След това цифрите се форсират и се стига до 100 хилядната година от нашата епоха. След това се появява надпис: " Тръмп вечно! " На фона на клипа е песента " В пещерата на планинския цар " от композитора Едвард Григ за пиесата Пер Гюнт на Хенрих Ибсен, прецизира БГНЕС.

pic.twitter.com/JDS4zUXXJG
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 5, 2020
Припомняме, че в Съединени американски щати един президент може да остане в Белия дом единствено два мандата - всеки по четири години. През есента на тази година ще се проведат американските президентски избори, т.е. Тръмп може да остане президент най-вече до януари, 2025 година.
Междувременно ръководителят на Камарата на представителите - демократът Нанси Пелоси, осъди решението на Сената да оправдае Тръмп и видя американският президент като " продължаваща опасност за американската народна власт ", заяви Агенция Франс Прес.
" Президентът и републиканците в Сената възстановиха беззаконието и отхвърлиха системата от инспекции и баланс на нашата Конституция. Президентът остава продължаваща опасност за американската народна власт с настояването си, че той е над закона и че може да корумпира изборите, в случай че желае ", съобщи Пелоси в изказване откакто Сенатът оправда Тръмп по двете обвинявания за импийчмънт, признати от Камарата на представителите.
Какво се случи в Сената - научете в тази публикация с ВИДЕО!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР