Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова AT&T да уволни президента

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова AT&T да уволни президента
Коментари Харесай

Тръмп поиска уволнението на президента на CNN

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани AT&T да уволни президента на CNN Джеф Зъкър, в случай че „ не желае да загуби доверие “.
„ Ненавистта и мощната предумишленост при отразяването ми затъмняват разсъдъка на CNN и лишават малкия екран от способността да действа. Това, както нееднократно съм казвал, е от дълго време. Малкият Джеф Зъкър непоносимо прави своята работа, няма никакъв рейтинг и AT&T би трябвало да го уволни, с цел да запази доверието “ написа Тръмп в Twitter.
" CNN е разграничен от вътрешната страна поради това, че е хваната в огромна неистина и отхвърли да си признае грешката. Немарливият Карл Бърнстийн, човек, който живее в предишното и мисли като дегенерирал простак, измисля история след история, като му се смеят в цялата страна! Фалшиви вести ", написа по-рано президентът в отговор на информация за срещата в " Тръмп тауър " сред сина му Тръмп-младши и съветски юрист по време на предизборната акция за изборите през 2016 година
В отговор малкия екран отбрани Бърнстийн, който доби известност при отразяването на абсурда „ Уотъргейт “ през 70-те години на ХХ век, след който президентът Ричард Никсън беше заставен да подаде оставка и уточни, че „ CNN не лъже. Ние оповестяваме новините. Може да има доста простаци в тази история, само че Карл Бърнстийн не е един от тях ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР