Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи остри критики към

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи остри критики към
Коментари Харесай

Тръмп: Парижкото споразумение не работи добре. Хората скандират Искаме Тръмп!

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж насочи остри рецензии към Парижкото съглашение за климата в туит, гласящ: " Парижкото съглашение не работи добре за Париж. Протести и вълнения в цяла Франция. Хората не желаят да заплащат огромни суми пари, най-вече на разрастващи се страни (които са ръководени по противоречив начин), сякаш за запазване на околната среда. Те скандират " Искаме Тръмп! " Обичам Франция ", предава Българска телеграфна агенция.

45-ият президент на Съединени американски щати не за първи път изрича мнението си за Парижкото съглашение, отбелязва Франс прес. Във вторник Тръмп препрати туит на консервативния коментатор Чарли Кърк, който декларира, че Франция е разтърсена от протести " поради крайнолевите налози над бензина " и прибавя: " По улиците на Париж хората скандират " Искаме Тръмп ". Според отдела на Агенция Франс Прес за инспекция на обстоятелствата, Чарли Кърк наподобява е цитирал видео, оповестено на 2 декември в Туитър. То е показано като записано във Франция, само че в реалност е записано в Лондон, евентуално през юни, прибавя Агенция Франс Прес.

В различен туит президентът Тръмп разгласи през днешния ден, че прокурорите не са намерили доказателство за сговор с Русия макар продължителното и скъпо следствие на изказванията за съветска интервенция в предизборната му акция през 2016 година, заяви Ройтерс.

Ден откакто прокурорите през вчерашния ден дадоха подробна информация за незнаен до момента опит на руснак да помогне на акцията, Тръмп туитна: " След две години и милиони страници документи (и цена от 30 милиона долара) няма сговор! "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР