Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че искал да види

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че искал да види
Коментари Харесай

Тръмп не се стремял към смяна на режима в Иран, искал да го води по-силен

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че желал да види един мощен Иран и не се стремял към смяна на режима в Техеран.

Той добави, че методът, по който иранците са принудени да живеят, бил недопустим, оповестява " Ройтерс ".

В коридорите на срещата на ръководителите на страните от Г-7 във френския курорт Биариц Тръмп разяснява, че не е бил сюрпризиран, че Франция е поканила иранския външен министър Мохамад Джавад Зариф за диалози през вчерашния ден. Той обаче добави, че не е изискал да се види със Зариф, тъй като е прекомерно рано за такава среща.

Тръмп разкри, че когато френският президент Еманюел Макрон му е споделил за изненадващата аудиенция на Зариф в Биариц, той е отвърнал: " Добре, давайте ". " Бях в течение на всичко, което той правеше и го утвърдих ", съобщи Тръмп. Същевременно иранският президент Хасан Рохани отбрани изненадващото посещаване на външния министър Зариф в Биариц.

Рохани съобщи, че самият той би бил подготвен да отиде където й да е, с цел да договаря по какъв начин да се излезе от рецесията, последвала американското евакуиране от договорката за иранската нуклеарна стратегия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР