Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща специален Ден на независимостта

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща специален Ден на независимостта
Коментари Харесай

Тръмп обеща специален Ден на независимостта с военен парад

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание " специфичен " Ден на независимостта тази година. На 4 юли военни самолети и танкове ще вземат участие в церемониал във Вашингтон по случай националния празник, съобщи Франс прес.

По принцип Денят на независимостта е считан за аполитичен ден в Съединени американски щати. Президентът обаче разгласи, че ще бъде в центъра на празненствата тази година, като ще произнесе тирада пред мемориала на Линкълн в столицата, и си навлече рецензии.

Този 4 юли " ще бъде доста друг, той ще бъде специфичен ", увери Тръмп публицисти в Белия дом. Той довери, че в спиране на традицията тази година " над нас ще прелетят самолети, най-хубавите изтребители в света, (и) ще имаме няколко танка ".

По-рано Тръмп стартира концепцията за боен церемониал във Вашингтон на 4 юли или на 11 ноември, както на 14 юли в Париж. Той обаче бе заставен да се откаже след дискусия за цената. Общинските управляващи също така се оповестиха срещу предлагането, напомня Агенция Франс Прес.

Най-малко два танка към този момент са пристигнали във Вашингтон дружно с още четири военни автомобила, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на собствен фотограф, който ги е видял.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР