Президентът на САЩ Доналд Тръмп и лидерът на Северна Корея

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и лидерът на Северна Корея
Коментари Харесай

Тръмп и Ким са приели взаимните си покани за посещение на Северна Корея и САЩ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и водачът на Северна Корея Ким Чен-ун са приели взаимните си предложения всеки от тях да посети страната на другия, отправени по време на срещата им на върха в Сингапур във вторник, заяви севернокорейската държавна организация КЦТА, представена от ДПА и Франс прес.

 
" Ким Чен-ун предложения Тръмп да направи посещаване в Пхенян в уместно време, а Тръмп предложения Ким Чен-ун да посети Съединени американски щати. Двамата водачи на драго сърце одобриха взаимните си предложения, уверени, че това ще е още една значима опция за възстановяване на връзките " сред двете страни, заяви организацията.
 
Според КЦТА Тръмп е заречен да анулира глобите на Съединени американски щати против Северна Корея, съобщи Ройтерс.

 
Това заричане съгласно севернокорейската организация Тръмп е направил, откакто се заел да постави завършек на взаимните военни учения на Съединени американски щати с Южна Корея.
КЦТА заяви, че на срещата на върха Тръмп се съгласил на поетапен развой на денуклеаризация на Северна Корея в подмяна на ответни отстъпки от Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.-->
 
Двамата водачи " се съгласиха, че е значимо да се съблюдава правилото на постепенни и едновременни дейности в постигането на мир, непоклатимост и денуклеаризация на Корейския полуостров ", се споделя в известието на КЦТА.

 
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е декларирал, че двете страни незабавно би трябвало да прекратят " дразнещите и враждебни военни дейности една към друга " и да подхващат законови, институционни ограничения да подсигуряват това, заяви КЦТА, представена от ДПА.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР