Президентът на САЩ Доналд Тръмп е натежал спрямо миналата година

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е натежал спрямо миналата година
Коментари Харесай

Ежегодният лекарски преглед на Тръмп - бил натежал

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е натежал по отношение на предходната година и се нуждае от по-висока доза лекарство за холестерол, само че остава в " доста положително здравословно положение ", съобщи лекарят на Белия дом Шон Конли след годишния обзор на президента, съобщи БГНЕС.
Тръмп, който втрещява лекари и диеотолози с любовта си към нездравословна храна и отхвърли да спортува, тежи 243 паунда или 110 кг, се споделя в отчета на лекаря. В съпоставяне с предходната година, той е бил 239 паунда, което значи, че президентът е качил 4 паунда или съвсем 2 кг.
Сърдечният му темп е 70 удара в минута, в съпоставяне със 68 предходната година.
Тръмп има проблеми с холестерола от много време и тази година дозата на лекарството, което взима за него ще бъде увеличена 4 пъти, или от 10 на 40 mg, изясни докторът.
Няма промени в положението на слуха, зрението, УНГ статуса, венците, зъбите, сърцето, белите дробове, кожата, стомаха и нервната система, написа в заключението на медика.
Тръмп може и да води вреден метод на живот, смесен със стрес от работата, само че плюс за него е, че не пуши и е трезвеник. Той в никакъв случай не е пил даже и една бира, написа Агенция Франс Прес.
Самият той споделя, че главните физически извършения, които прави, са да върви в Белия дом и да стои прав на публични събития. Малко по-активен е когато играе обичания си спорт – голф, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР