Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: Аз нося маска, маските са добро нещо

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, който заобикаля да бъде виждан на обществено място с защитна маска за лице, съобщи в сряда, че би носил маска, в случай че е в непосредствен контакт с други хора в опит да се предотврати разпространяването на ковид.

"Изцяло съм за маските ", съобщи Тръмп пред Fox Business Network. "Ако съм в непосредствен контакт с хора, аз безусловно бих носил маска ", добави той. Президентът на Съединени американски щати също по този начин означи, че хората към него постоянно се тестват за COVID-19.

Тръмп обаче съобщи, че не счита, че носенето на маски би трябвало да стане наложително в цялата страна, "защото има доста места в страната, където хората остават на доста огромно разстояние ".

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския също по този начин съобщи, че скоро ще има ваксина против COVID-19 и означи, че има вяра, че вирусът ще изчезне "в даден миг ".

Съединени американски щати изкупиха запасите от "Ремдесивир " против COVID-19

Коментарите му са факт, откакто той става все по-изолиран в границите на Републиканската партия, тъй като не предизвиква потреблението на маски от американците против ковид, защото броят на инфекциите нараства в редица щати.

Лидерът на болшинството в Сената Мич Макконъл, който във вторник съобщи, че "не би трябвало да имаме стигма " по отношение на носенето на маски, също съобщи пред канал Fox News, че забележките на Тръмп са добре пристигнали, съобщи БНР.

"Мисля, че е потребно носенето на маски ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР