Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че скоро ще се срещне с китайския лидер Си Цзинпин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила разгласи в Туитър, че може скоро да се срещне с ръководителя на Китайската национална република Си Цзинпин. Тръмп съобщи това в миг, когато в Пекин дойде за договаряния американска комерсиална делегация, съобщи Ройтерс.

"Нашият страховит финансов екип е в Китай в опит да контракти равноправни условия за търговия ", написа Тръмп в Туитър и добави: "Очаквам да се срещна с ръководителя Си в близко бъдеще. Винаги ще имаме положителни (чудесни) взаимоотношения ".

Американската комерсиална делегация е водена от министъра на финансите Стивън Мнучин. В нея вземат участие също министърът на търговията Уилбър Рос, представителят на Съединени американски щати на комерсиалните договаряния Робърт Лайтхайзър, ръководителят на Националния съвет по търговия при Белия дом Питър Наваро, съветникът на президента по икономическите въпроси Лорънс Къдлоу.

По-рано Тръмп заяви, че американската делегация щ се стреми да отстрани китайските бариери пред американския експорт и вложения и понижаване на недостига на Съединени американски щати в търговията с Китай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР