Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп подписа федералния бюджет и пакета с мерки за стимулиране на икономиката

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския подписа признатия от Конгреса пакет с ограничения за подкрепяне на стопанската система в изискванията на коронакризата на стойност 900 милиарда $ и бюджета на федералното държавно управление на стойност 1,4 трилиона $, предадоха международните организации.

С отлагането на подписването на признатия предходната седмица законопроект Тръмп разреши на някои помощи за безработица да изтекат. Миналата седмица президентът на Съединени американски щати назова законопроекта "позор " и изиска от бюджета да бъдат отстранени разнообразни разпореждания, засягащи разноските на държавното управление, в това число за задгранична помощ. Освен това той настояваше самостоятелните дотации за американците да бъдат увеличени от 600 до 2000 $.

Исканията на Тръмп провокираха изненада, тъй като Белият дом включи в предлагането си за бюджета наредбите за задгранична помощ и неговите представители не желаеха дотации от 2000 $.

Тръмп не е съобщил за какво е решил да подпише закона.

Демократите дадоха обещание на американците още помощи след встъпването в служба на Джо Байдън, до момента в който републиканците демонстрират, че се канят да изчакат и да видят какво ще се случи, отбелязва Асошиейтед прес. Ако президентът не беше подписал бюджета, във вторник държавното управление щеше да остане без средства, което щеше да засегне милиони федерални чиновници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР