Президентът на САЩ Доналд Тръмп бе обвинен от бившата манекенка

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп бе обвинен от бившата манекенка
Коментари Харесай

Бивша манекенка набеди Тръмп в сексуално посегателство

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп бе упрекнат от някогашната манекенка Ейми Дорис в полово посягане няколко седмици преди изборите, оповестява Франс прес.

Дорис споделя пред английския в. " Гардиън " по какъв начин милиардерът я целунал и докоснал без единодушието ѝ по време на откритото състезание на Съединени американски щати по тенис през 1997 година Адвокатите на президента отхвърлят изказванието.

През 1997 година Тръмп се занимаваше със своя бизнес с недвижими парцели и беше доста известна световна персона в Ню Йорк. Според манекенката, той я спрял на 5 септември 1997 година пред тоалетните на ВИП ложата си на кортовете на американското намерено състезание по тенис.

" Напъха езика си в устата ми, когато аз го отблъсквах. Тогава прегръдката му се стегна и той стартира да ме опипва, да допира гърдите ми, задните ми елементи, гърба ми, всичко ", описа Дорис пред английското издание. Тя добави, че е молила Тръмп да спре, само че той не обърнал внимание на молбата ѝ.

" Бях като затворничка в прегръдката му и не можех да се измъкна ", показа Дорис, която по това време била на 24 години. Тя добави, че от случилото ѝ се догадило и се почувствала унизена.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР