Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън е уверил Зеленски в непоколебимата подкрепа на САЩ за суверенитета и териториалната цялост на Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е уверил украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в "непоколебимата " поддръжка на Вашингтон за суверенитета и териториалната целокупност на Украйна.

В телефонния им диалог през вчерашния ден той е споделил, че дипломацията е най-хубавия метод за предоляването на спора с Русия, разгласи нощес Белият дом, представен от Ройтерс.

"Президентът Байдън изрази сериозната угриженост на Съединените щати и на нашите европейски съдружници във връзка нападателните дейности на Русия по отношение на Украйна и съобщи ясно, че Съединени американски щати и нашите съдружници ще отговорят със строги стопански и други ограничения при положение на по-нататъшна военна намеса ", се споделя в известието.

По-рано през вчерашния ден почитан източник от американската администрация сподели, че Байдън не е направил никакви отстъпки пред президента на Русия Владимир Путин по време на диалога им по видеовръзка тази седмица.

Според източника Байдън е заявил пред водачите на страните от Централна и Източна Европа от така наречен Букурещки формат своята ангажираност към член 5 от Северноатлантическия контракт. Това член постановява, че нахлуване против страна член на НАТО е равностоен на набези против всички съдружници от алианса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР