Президентът на САЩ Джо Байдън записва името си в историята

...
Президентът на САЩ Джо Байдън записва името си в историята
Коментари Харесай

Вячеслав Володин: Байдън записа името си в историята като терорист

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън записва името си в историята като терорист . Това съобщи ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, представен от ТАСС.

Ако някогашният президент на Съединени американски щати Хари Труман стана нарушител, употребявал атомни оръжия против цивилни в Хирошима и Нагасаки, тогава Байдън е терорист, който подреди унищожаването на енергийната инфраструктура на своите стратегически сътрудници: Германия, Франция, Холандия. Това стана акт на заплашване на неговите васали, решили да развиват стопанската система, ръководейки се от ползите на личните си жители, написа Володин в канала си в Telegram.

Председателят на Държавната дума означи, че данните на журналиста Сиймур Хърш за американската бомбардировка на Северен поток би трябвало да доведат до следствие. До какво води тази идеология на изключителност през днешния ден, може да се види, като се прочетат резултатите от следствието на носителя на премия " Пулицър " Сиймур Хърш за присъединяване на Байдън в подкопаването на Северен поток 1 и 2. Публикуваните обстоятелства би трябвало да станат основа за интернационално следствие, ангажиращи отговорността на Байдън и неговите съучастници, както и погашение на обезщетения на страни, наранени от терористичната офанзива, уточни Володин.
 Берлин към момента няма данни за съветски бойкот на тръбите в Балтийско море
Берлин към момента няма данни за съветски бойкот на тръбите в Балтийско море

В момента се прави правосъдна оценка на събраните доказателства

В публикация на Хърш се показва че, взривни устройства под съветските газопроводи " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " са били сложени от водолази на Военноморски сили на Съединени американски щати през юни 2022 година под прикритието на учения BALTOPS. Според материала, позоваващ се на неназован източник, решението за провеждането му е взето персонално от Джо Байдън.

На 27 септември 2022 година Nord Stream AG заяви за, настъпили предходния ден " на три низа от морските газопроводи " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 ". Шведски сеизмолози записаха две детонации на 26 септември по трасетата на тръбопровода. Генералната прокуратура на Руската федерация инициира формиране на дело за интернационален терористичен акт след щета на газопроводи.
 Швеция удостовери, че
Швеция удостовери, че " Северен поток " е бил развален съзнателно

В региона са открити остатъци от експлозиви
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР