Президентът на САЩ Джо Байдън, заедно с екипа си, участва

...
Президентът на САЩ Джо Байдън, заедно с екипа си, участва
Коментари Харесай

САЩ и европейските лидери се обединиха за по-голяма финансова и хуманитарна подкрепа за Украйна


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, дружно с екипа си, взе участие в срещата сред европейските водачи и НАТО. По време на срещата сред Съединени американски щати, водачите на Г-7, на Европейски Съюз и НАТО стана ясно, че всички са се обединили към това да поддържат Украйна в областта на сигурността и да обезпечат по-голяма финансова и филантропична помощ на страната.

По-рано денем стана ясно, че Съединени американски щати постановат по-тежки стопански и нови стопански наказания на Русия.

Министерството на финансите заяви, че от през днешния ден забраня всевъзможни преводи с Руската централна банка. Решението идва, откакто в събота Съединени американски щати, координирано с европейските им сътрудници, изключиха Русия от интернационалната финансова система SWIFT.

Съединени американски щати остро осъдиха решението за превеждане в бойна подготвеност на съветските нуклеарни сили. Пентагонът го окачестви като „ рискова ескалация “.

Междувременно от Държавния департамент на Съединени американски щати приканиха всички американски жители, намиращи се на територията на Русия, да изоставен страната неотложно поради терзания за преустановяване на гражданските полети към страната.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР