Президентът на САЩ Джо Байдън реши да удължи режима на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън реши да удължи режима на
Коментари Харесай

Едностранните санкции от САЩ срещу Сирия удължени с една година

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън реши да удължи режима на едностранните наказания против с още една година , осведоми ТАСС. Става въпрос за опазване в действие на разнообразни ограничаващи ограничения, които поредно бяха въвеждани от Вашингтон против Дамаск в интервала от 2004 година до 2012 година Тези ограничавания плануват блокиране на активи под юрисдикцията на Съединени американски щати на избрани физически и юридически лица, както и възбрана за експорт на избрани категории американски артикули и услуги за Сирия, прецизира БГНЕС.
" Действията на сирийския режим съставляват изключителна опасност за националната сигурност, външната политика и стопанската система на Съединени американски щати. В тази връзка изключителното състояние е оповестено на 11.05.04 година и ограниченията би трябвало да работи и след тази дата 2021 година Следователно, удължавам изключителното състояние, оповестено по отношение на дейностите на сирийското държавно управление, за една година ", се споделя изказване от Белия дом.
 Професор Бабакан: Сирия може да е акцент в политиката на Байдън в Източното Средиземноморие Професор Бабакан: Сирия може да е акцент в политиката на Байдън в Източното Средиземноморие
Професор Абдурахман Бабакан, член на Факултета по обществени и филантропични науки към университета Медипол, ситуиран в турския град Иста...
В известието се твърди, че сирийското управление признава „ принуждение и нарушение на човешките права “ . „ Съединените щати приканват режима на президента Башар Асад и неговите поддръжници да спрат жестоката си война против личния си народ, да вкарат преустановяване на огъня в цялата страна, да обезпечат гладко снабдяване на филантропична помощ на всички нуждаещи се сирийци и да обсъдят политическо споразумяване в Сирия ", се показва в известието.
Байдън отбелязва, че „ Съединените щати ще вземат поради измененията в политиката и дейностите на сирийското държавно управление, като вземат решение дали да запазят “ в бъдеще настоящия режим на едностранни наказания .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР