Президентът на САЩ Джо Байдън, известен със случайни вербални гафове,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън, известен със случайни вербални гафове,
Коментари Харесай

ПОРЕДЕН ГАФ: Байдън каза на израелците да не се доближават до ... израелски град

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, прочут със инцидентни вербални гафове, в това число неправилни изказвания, които постоянно притеглят вниманието на медиите, направи още една неточност - този път от исторически мащаб, която провокира инспекция дали той може да управлява страната, в случай че бъде определен още веднъж на поста.
Това става по време на изявление с Решад Хъдсън от Nexstar Media, където президентът Байдън неправилно назовава израелския град Хайфа Рафа, град в Газа. Когато обсъждаше своя метод към привличането на пропалестинските гласоподаватели след спора сред Израел и Хамас, Байдън сподели: „ Срещах се с тях, първо ".
„ Второ, споделих ясно, че би трябвало доста да увеличим количеството храна, вода и опазване на здравето, които отиват в Газа. “
След това добави: „ И споделих ясно на израелците – не се придвижвайте към Хайфа. “ Предвидената отпратка беше към Рафа, град, ситуиран в южната част на Ивицата Газа, граничещ с Египет и също главен пропускателен пункт.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР