Президентът на САЩ Джо Байдън има две кучета, овчарки, наречени

...
Президентът на САЩ Джо Байдън има две кучета, овчарки, наречени
Коментари Харесай

Кучето на Байдън ухапа седем служители на Тайните служби на САЩ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън има две кучета, овчарки, наречени Командир и Мейджър. Както се оказа, за четири месеца Командир е ухапал седем чиновници на тайните служби на Съединени американски щати, а една от жертвите беше приета в болница. 

„ Немската овчарка Командир на президента Байдън, на към две години, ухапа седем души за четири месеца “, се споделя в публикацията на New York Post.

Това стана известно посредством вътрешна преписка, попаднала в ръцете на консервативните деятели Judicial Watch. Има и детайлности. Например един от офицерите бил ухапан от Командир по бедрото и ръката, а различен агент бил ухапан от кучето, когато Байдън умишлено го отвързал.

Известно е също, че вместо да защитят своите сътрудници, тайните служби на Съединени американски щати се пробваха да потулят този случай, като скриха документи за малтретирането на техни чиновници от семейство Байдън. Припомняме, че Мейджър също постоянно хапеше чиновници на Белия дом и когато това стана известно, кучето трябваше да бъде изгонено от територията, като го дадоха под настойничество.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР