Президентът на САЩ Джо Байдън и предшественикът му Доналд Тръмп

...
Президентът на САЩ Джо Байдън и предшественикът му Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп и Байдън се нарекоха взаимно „заплаха за демокрацията“ на предизборни митинги в Джорджия

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и предшественикът му Доналд Тръмп приказваха през вчерашния ден на предизборни манифестации в американския щат Джорджия, който се обрисува като стратегическа територия на тяхната конкуренция за най-високия пост в страната на изборите на 5 ноември тази година, съобщи Ройтерс, като означи, че двамата кандидати от Демократическата и Републиканската партия взаимно са се нарекли " опасност за демокрацията ".

Асошиейтед прес показва, че и Байдън, и Тръмп са предизвестили, че " ще има тежки последствия за страната ", в случай че другият влезе в Белия дом за втори президентски мандат в политическата си кариера. Това беше първият път тази година, в който съперниците водиха предизборна акция в един и същи щат едновременно.

Тръмп съобщи за следващ път, че демократите са трансформирали " държавното управление на Байдън в свое оръжие ", визирайки серията от каузи, заведени против него, показва Ройтерс.

На собствен ред актуалният президент нападна съперника си по повод срещата му във Флорида с унгарския министър председател Виктор Орбан. " Когато той (Тръмп) споделя, че желае да бъде деспот, аз му имам вяра ", сподели Байдън.

Тръмп е напът дефинитивно да завоюва президентската номинация на своята партия във вторник, когато ще гласоподават републиканците в щата Джорджия, както и в щатите Мисисипи и Вашингтон. На предизборния протест на Байдън стачкуващ беше отведен с полиция, откакто назова на всеослушание президента " геноцидния Джо ". Държавният глава завоюва поддръжката на Джорджия на общите президентски избори през 2020 година

" Байдън не може да ме победи тук още веднъж, в случай че младите, чернокожите, мюсюлманите, американците от арабски генезис, евреите и други, които го поддържаха предишния път, решат да останат у дома или гласоподават за трети претендент ", съобщи за Ройтерс Едуард Ахмед Мичъл, представител на обединението " Слушай Джорджия ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР