Президентът на Сърбия Александър Вучич попита днес как всички онези,

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич попита днес как всички онези,
Коментари Харесай

Вучич: Как тези, които въоръжават Косово срещу Резолюция 1244, си мислят, че никога няма да бъде потърсена отговорност за това

Президентът на Сърбия Александър Вучич попита през днешния ден по какъв начин всички тези, които въоръжават албанците в Косово и КБС в несъгласие с Резолюция 1244 и които нарушават Хартата на Организация на обединените нации, считат, че в никакъв случай няма да бъдат потърсени отговорност за това, оповестява.

„ И аз си мисля по какъв начин да не слага страната в сложна позиция и че интернационалното право би трябвало да се съблюдава. Вие не се интересувате какво вършат чужденците против Сърбия, какво вършат албанците против Сърбия, какво прави Курти против Сърбия. Да, откакто са направили избрани закононарушения ще дават отговор пред правораздаването. Това е работа на способените държавни органи. Казват, че имало револвери, пушки, ръчни минохвъргачки за еднократна приложимост. Аз съм президентът на тази страната, моята работа е да пазя тази страна, да пазя нашия народ в Косово, което ще продължа да върша ", сподели Вучич по време на обиколка на работите по обновяването на творчески-иновативния многофункционален център Ložionica.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР