Президентът на Сърбия Александър Вучич каза днес, че ще има

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич каза днес, че ще има
Коментари Харесай

Вучич: Ще има големи промени в бъдещото сръбско правителство

Президентът на Сърбия Александър Вучич сподели през днешния ден, че ще има огромни лични промени в бъдещото сръбско държавно управление, само че за това ще се погрижи личността, която ще получи мандата да сформира новия кабинет, съобщи организация Бета.

" Новият министър председател ще взема решение за състава на държавното управление, а аз ще изложа позицията и мнението си пред органите на Сръбската прогресивна партия ", акцентира той, съобщи Българска телеграфна агенция.

Президентът сподели, че никой не би трябвало да бъде в държавното управление 10 или 20 години единствено тъй като си мисли, че би трябвало да бъде там.

" Ще има доста промени. Струва ми се, че би трябвало да има нова сила, нов възторг, само че имам вяра, че новото държавно управление ще си свърши добре работата ", сподели още той.

На въпрос на публицист какви са връзките сред Сърбия и Украйна след съветската експанзия против тази страна и по какъв начин разяснява обстоятелството, че в градовете на Сърбия се изписва буквата Z, продават се тениски с тази писмен знак и ще глоби ли някой това, защото наскоро жандармерист имаше този знак на каската си и се снима с министър, Вучич сподели, че Сърбия има ясна позиция, изразена в заключенията на Съвета за национална сигурност и че се придържа към нея.

" Що се отнася до газа, ще решаваме проблемите " с избрани суми ", тъй че жителите не би трябвало да се тревожат.

" Важно е да укрепваме страната си, постоянно да имаме задоволително пари, да не чакаме нищо от никого и да можем да купим всичко, да имаме задоволително военни и полицейски сили, това са значими неща ", сподели Вучич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР