Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп и сенаторът-демократ от

...
Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп и сенаторът-демократ от
Коментари Харесай

Тръмп се заяде със сенатор-демократ на тема китайски шпионаж

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп и сенаторът-демократ от Калифорния Даян Файнстийн си размениха остри нападки.
В тирада по време на избирателен протест в Охайо в поддръжка на републикански претендент за Конгреса, Тръмп съобщи, че като един от най-активните обвинители по въпроса за " съветската интервенция в изборите " Файнстийн би следвало да внимава повече. Американският президент напомни на събралото се голям брой, че Файнстийн " 20 години е имала шофьор-китайски разузнавач ".
Сенаторът-демократ побърза да отговори в Twitter, че въпросното лице не е имало " достъп до конфиденциална информация " и към този момент не е част от нейния екип. " Сравнете това с Вашите дейности: да атакувате ФБР и да пренебрегвате препоръките на Вашия екип по национална сигурност. Печално! ", добави Файнстийн.
По-рано Politico разгласява информация, че китайското разузнаване е съумяло да вербува помощник на сенатора от Калифорния. От канцеларията на Файнстийн отхвърлиха да разясняват кадровата политика, само че подчертаха, че сътрудниците не разполагат с достъп до секретна информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР