Президентът на Руската федерация Владимир Путин смята, че към Русия

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин смята, че към Русия
Коментари Харесай

Путин заговори за силната си армия и война, но отсече: Не се отнасяйте към Русия като към любимата си баба

Президентът на Руската федерация Владимир Путин счита, че към Русия би трябвало да се отнасят като към млада и устремена към бъдещето страна, а не „ като към обичана баба”.

БЛИЦ напомня, че жителят на Кремъл изрече мощни думи за съветската войска , а малко по-късно заприказва и за война пред съпартийците си .

Руският държавен глава направи изявление на конгреса на партията „ Единна Русия” и благодари на партийните членове за поддръжката, която му оказват. В същото време Путин изброи и дилемите, които би трябвало да решат дружно, съобщи БГНЕС.

„ Русия е страна с хилядолетна история, само че не би трябвало да се отнасяме към нея като към обичана баба: да й даваме медикаменти в точния момент, с цел да не я боли нищо и до такава степен. Нищо сходно! Трябва да създадем Русия млада и устремена напред!”, безапелационен е Путин.

В същото време той прикани сътрудниците си от „ Единна Русия “ почтено да отбелязват нерешените проблеми, пред които е изправена Руската федерация и упорито да работят за отстраняването им.

„ Главното е почтено да бъдат обозначени нерешените проблеми, упорито да ги решаваме, да отстраняваме това, което пречи да вървим напред, да си слагаме още по-мащабни цели и да реализираме резултати. Пред нас има доста значими, значими каузи, които не търпят отсрочване, а всичко, което успяхме да свършим – това е единствено основа, само че не и гаранция за по-нататъшно сполучливо развиване “, акцентира съветският президент.

Конгресът на „ Единна Русия “ единомислещо изрази поддръжката си за кандидатурата на Владимир Путин за идните президентски избори в Русия през март 2018 година.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР