Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Мъж, заклал брутално съпругата си на работното ѝ място, бе помилван от Путин

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е помилвал мъж, наказан на 16 години отнемане от независимост за жестокото ликвидиране на брачната половинка си, тъй като е взел присъединяване в така наречен " специфична военна интервенция " в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10551
33-годишният Вадим Теков (на фотографията вляво) е вкаран в пандиза през 2021 година за 16 години за убийството на Реджина Гагиева (на фотографията вдясно), на 22 години. Той направил убийството на работното ѝ място, като нахлул в офиса ѝ с нож и я наръгал 15 пъти.

Престъплението е било снимано от охранителните камери и фрагментите потресоха тогава цяла Русия.

От Кремъл обаче освободиха Теков и го изпратиха да се бори в Украйна. Шест месеца по-късно Путин подписа документа, с който Теков е опрощение и на процедура към този момент е освободен от наказателна отговорност.

Заради помилването, сестрата на жертвата – Роксана Засеева, излезе на улиците на Владикавказ, където е осъществено убийството, и изрази обществено несъгласието си с решението на властта в Москва да освободи килъра на Гагиева.

По думите на Засеева животът на доста дами в града към този момент е в заплаха поради предварителното освобождение на Теков, осведоми 20minutos.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР