Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин защити арестите в Русия на критици на управляващите

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През  защити арестите в Русия на сериозни към ръководещите хора по време на спора в Украйна, предадоха международните организации. Той сподели, че това е належащо в границите на съветската атака в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11315
" Ние сме 2023 година и Руската федерация е ангажирана във въоръжен спор с един комшия. И аз мисля, че би трябвало да се схване несъмнено отношение към хората, които ни предизвикват вреди вътре в страната ", съобщи Путин по време на конференция в Константиновския замък край Санкт Петербург.

" Трябва да не забравяме, че с цел да успеем, включително и в зона на спора, ние би трябвало да следваме избрани правила ", продължи той.

Тези мнения той направи в отговор на въпрос на публицист от съветския ежедневник " Комерсант ", който го помоли да каже какво мисли за арестите наскоро на политолога Борис Кагарлицки и на режисьорката Евгения Беркович. " Тези хора бяха арестувани поради думи, които те споделиха или написаха, това обикновено ли е? ", попита журналистът и направи паралел с чистката по време на Сталин през 1937 година

Известният политолог, експерт по левицата в Русия, Кагарлицки, беше упрекнат тази седмица поради " обществени апели към тероризъм " и пратен в предварителния арест в Сивтивкар. Той обществено бе изразил опълчването си на съветската атака в Украйна.

Евгения Беркович беше задържана при започване на май и упрекната във " прослава на тероризма " поради пиеса, която сложила през 2020 година, в която се разказваше историята на съветски дами, вербувани в интернет, с цел да се омъжат за ислямисти в Сирия.
 
Путин съобщи, че чува имената на тези двама души за първи път и не схваща в действителност какво са създали или какво са им създали. Той добави, че изрича единствено общо мнение по въпроса с арестите.

От началото на съветската атака в Украйна и приемането в Русия на закони, забраняващи всякаква сериозна дума, някои самостоятелни съветски медии бяха принудени да преустановят активността си или да изоставен страната и доста опозиционери отпътуваха в заточение или бяха пратени в пандиза.

Хиляди санкции и няколко тежки затворнически присъди бяха постановени против елементарни хора, както и против деятели, и интелектуалци в страната, напомня Франс прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР