Президентът на Русия Владимир Путин увери, че работата по унищожаването

...
Президентът на Русия Владимир Путин увери, че работата по унищожаването
Коментари Харесай

Путин: Работата по унищожаването на украинската военна инфраструктура е почти завършена

Президентът на Русия Владимир Путин увери, че работата по унищожаването на украинската военна инфраструктура е съвсем приключена и че по този начин наречената от него “специална интервенция ” върви по проект.

Путин изрази убеденост, че съветската войска ще извърши всички сложени задания. Той за следващ път изброи задачите на по този начин наречената “специална интервенция ”:  “демилитаризацията и денацификацията ” на Украйна и попречване на участието ѝ в НАТО. Руският президент изрази вяра, че няма да се стигне до опити за определяне над Украйна на зона, неразрешена за полети.

„Ще преглеждаме всяко придвижване в тази посока като присъединяване във въоръжени спор на тази страна, от чиято територия ще се основават закани за нашите военнослужещи“.

Владимир Путин опроверга появилите се през последните дни клюки, че в Русия ще бъде въведено военно състояние.

„Военно състояние се вкарва в страната в сходство със закона с декрет на президента, който би трябвало да бъде доказан с решение на Съвета на федерацията при положение на външна експанзия. Включително в съответни региони, където се водят бойни дейности. У нас няма такава обстановка. Надявам се, че няма да има“.  

Според Путин Украйна има капацитет да сътвори нуклеарно оръжие благодарение на Съединените щати. По думите му сходен сюжет съставлява огромна опасност за Русия.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР