Президентът на Русия Владимир Путин ще коментира отговорите на САЩ

...
Президентът на Русия Владимир Путин ще коментира отговорите на САЩ
Коментари Харесай

Путин ще коментира отговорите на САЩ и НАТО, когато прецени

Президентът на Русия Владимир Путин ще разяснява отговорите на Съединени американски щати и НАТО на предложенията на Москва по отношение на гаранциите за сигурност, когато сметне за належащо. Това съобщи пред публицисти в отговор на въпрос неговият прессекретар Дмитрий Песков, съобщи ТАСС. " Точна дата не мога да ви посоча ", добави той.

Москва приканва Вашингтон и европейските му съдружници да се откажат от курса към нагнетяване на напрежението към Украйна и да заемат градивна, спокойна и премерена позиция, сподели представителят на Кремъл.

Ако Лондон нападна съветския бизнес, Москва ще предприеме ответни ограничения само предвид на личните си ползи, увери Песков. Британският в. " Таймс " цитира през днешния ден източници от кабинета, съгласно които държавното управление ще показа през днешния ден нов пакет от антируски наказания и те може да обиден активи на енергийни компании от Русия и на физически лица със " стратегическо значение " за съветските управляващи.

Британските изказвания за нови наказания против Русия са тревожни за съветските компании, показват " много огромната непредсказуемост на Лондон и вероятно са мотив за сериозна паника въобще за интернационалните финансови структури и бизнес структури ", добави прессекретарят на Путин. Според него тези изказвания подронват капиталовата прелест на кралството.

Тази вечер Путин ще организира интернационален телефонен диалог, заяви Песков, само че не отговори на въпрос дали съветският водач ще беседва с английския министър председател Борис Джонсън. По-рано канцеларията на министър-председателя осведоми, че Джонсън разчита тази седмица да беседва с Путин по телефона. За финален път двамата имаха подобен диалог на 13 декември 2021 г. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР