Президентът на Русия Владимир Путин пристига в Крим за първи

...
Президентът на Русия Владимир Путин пристига в Крим за първи
Коментари Харесай

Путин отиде в Крим за годишнината от анексията на полуострова

Президентът на Русия Владимир Путин идва в Крим за първи път от три години насам във връзка годишнината от анексирането на полуострова.

На Путин бяха показани учебното заведение по изкуства и детският център " Корсун " край Херсонес Таврически. Губернаторът на Севастопол Михаил Развозжаев съобщи, че визитата на Путин не е било планувано и че президентът " умее да изненадва ".

" Днес трябваше да открием детска школа по изкуствата в Херсонес. Всичко беше готово за видеоконференцията и отчета до президента посредством специфична връзка. Но Владимир Владимирович пристигна. Сам. Шофирайки ", съобщи Развозжаев.

Това е първото посещаване на Путин в Крим след пълномащабното навлизане на Русия в Украйна. За финален път съветският президент посети полуострова през ноември 2021 година

В деня на годишнината от анексирането Путин посети Крим за първи път от 2020 година насам. През 2021 година и 2022 година той участва на празничните концерти в Москва на 18 март. През 2023 година съветските управляващи не са провеждали никакви огромни събития там.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР