Президентът на Русия Владимир Путин обяви, че сблъсъкът между руските

...
Президентът на Русия Владимир Путин обяви, че сблъсъкът между руските
Коментари Харесай

Путин нападна Украйна: Киев би се измъкнал, дори ако иска да яде бебета

Президентът на Русия Владимир Путин разгласи, че конфликтът сред съветските и украинските военни кораби бил резултат от това, че непознати страни не са в положение да държат Киев виновен за неприятно държание до тогава, докато Украйна се държи конфронтационно по отношение на Русия, оповестяват съветските медии.

Това са първите мнения на съветския държавен глава след борбата в Керченския пролив сред съветски и украински военни кораби на 25 ноември.

 Русия нападна корабите ни в интернационалните води, разгласи Киев
Русия нападна корабите ни в интернационалните води, разгласи Киев

Съобщението на украинските управляващи е в несъгласие с причините на Москва

" Властите в Киев продават настроения срещу Русия с значителен триумф през днешния ден. Те нямат какво друго да вършат ", акцентира Путин.

Руският президент посочи, че наподобява, че Украйна би могла да се измъкне от всичко , доколкото задгранични страни, подкрепящи антируската позиция на Украйна, са забъркани.

" Ако желаят бебета за закуска, те евентуално ще им сервират бебета . Те биха споделили: " Защо не, те са гладни, какво би трябвало да се направ и по отношение на това? " Това е толкоз късогледа политика и тя не може да има добър резултат. Това прави украинското държавно управление самодоволно, не им дава тласък да правят естествена политическа работа в страната си или да организират естествена икономическа политика ", разяснява той.

 Посланикът на Украйна у нас: Русия е подготвена да ни нападне всеки миг
Посланикът на Украйна у нас: Русия е подготвена да ни нападне всеки миг

В Керченския пролив имало провокация от Русия, а не от Украйна

Путин добави, че случаят, който завърши със задържането от страна на Русия на три украински кораба, а Киев вкара отчасти военно състояние в страната, бил " мръсна игра " на Порошенко , който трябвало да притисне политическите си съперници преди президентските избори през март.

Той твърди, че Украйна е виновна за ескалацията на напрежението, защото случаят бил умишлена и планувана провокация от страна на украинските военноморски сили.

Руският президент също по този начин отбрани граничарите, които стопираха украинските кораби да преминат през Керченския пролив, акцентирайки, че е тяхно обвързване да го създадат и че в случай че не го създадат, те биха могли да бъдат съдени за несъблюдение на заповед.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР