Президентът на Реал Мадрид приветства новото попълнение Еден Азар. Босът

...
Президентът на Реал Мадрид приветства новото попълнение Еден Азар. Босът
Коментари Харесай

Перес: Азар е способен да превърне футбола в нещо страстно и изненадващо

Президентът на Реал Мадрид приветства новото попълнение Еден Азар. Босът съобщи, е белгиецът е извънредно надарен и е кадърен да трансформира футбола в нещо буйно и изненадващо.

Азар подписа контракт с „ белия балет “ до 2024 година. Той мина в редиците на 13-кратните европейски клубни първенци против 100 милиона евро плюс 50 милиона евро бонуси.

„ Денят е доста специфичен за всички почитатели и всички, които усещат специфична страст. Защото идва един необикновен футболист, друг, кадърен да трансформира футбола в нещо буйно и изненадващо. Нашата 117-годишна история се гради на футболисти с неповторим гений и изключителни качества, като този, който презентираме през днешния ден на стадиона. Легендата би трябвало да продължи с най-хубавите. Ние сме Мадрид желаеме нови триумфи и трофеи. Тук постоянно имаме вяра, че може да реализираме недостижимото. Затова разполагаме с магичен състав, управителен от огромния треньор Зидан “, стартира Перес.

„ Скъпи другари, още преди време желаех да произнеса тези думи. Искам да поздравявам с добре пристигнал новият футболист на Реал Мадрид – Еден Азар “, продължи Перес, който се обърна и към белгиеца: „ Днес се сбъдва една от огромните ти фантазии. „ Бернабеу “ от през днешния ден е твоят дом. При нас ще усетиш пристрастеността на тези, които желаят да се насладят на гения ти. Ще схванеш още първоначално, че най-хубавото на този клуб са почитателите. Това бе огромното ти предпочитание и през днешния ден стана действителност. Челси е другарски клуб, на които желаеме да благодарим, че разреши да сбъднем тази фантазия “.

„ Скъпи Еден, тук има едни последователи, които ще бъдат с теб във всеки мач, които ще вложат куп фантазии в теб, тъй като знаят, че футболът, който играеш ти е специфичен и друг. Добре пристигнал в Реал Мадрид и твоя дом “, приключи Перес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР