Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес е започнал да работи

...
Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес е започнал да работи
Коментари Харесай

Реал готви бомба! Сменя Кристиано с Неймар?

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес е почнал да работи по обезпечаването на заместител на звездата Кристиано Роналдо. Португалецът към този момент призна, че не възнамерява да подписва нов договор с Реал, като актуалният му изтича през 2021 година.

Според вестник " Гол " определеният е някогашният нападател на Барселона Неймар, който бе пред трансфер в Мадрид преди да избере да премине на " Камп Ноу ".

" Гол " оповестява за диалози сред Перес и Неймар, от който излиза наяве, че прехвърлянето му в ПСЖ (до 2020 година) е единствено, с цел да бъдат избегнати негативи като тези при договорката с Луиш Фиго, който бе намразен от каталунските почитатели след трансфер в Реал.

Заради това Неймар е дал дума, че ще играе най-малко две години във Франция, преди да премине в Реал, а договорката му за 222 милиона е единствено спирка преди натруфен трансфер, който да взриви пазара.

За контакти сред Реал (Мадрид) и представителя на Неймар - татко му Неймар - старши се приказва от известно време, което е причина за бъдещи действителни дейности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР